Renovatie doen wij ook à la carte

17/07/2019

Bij ons kan je niet enkel terecht voor nieuwbouw. Ook renovatie voeren wij à la carte uit. Onze ervaren architecten werken voor jou een plan op maat uit en DS Woningbouw begeleidt je doorheen het hele project, van creatie tot oplevering.

person-holding-pencil-1388944

Renovatie op maat

Onze klanten kiezen heel bewust voor DS Woningbouw want wij voeren hun renovatie projecten uit volgens de regels van de kunst en houden hen op ieder moment geïnformeerd. Daarbij zetten we de wens van de klant steeds centraal:

  • wij bouwen en renoveren op maat
  • je kan op ons rekenen voor alle administratieve en wettelijke verplichtingen die bij de renovatie horen, maar ook voor advies over premies kan je bij ons terecht.
  • duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel, zowel voor de gebruikte materialen als voor de energieprestatie van de woning
  • van concept tot oplevering en zelfs interieur, wij begeleiden je door het hele project.

Renovatie zonder verrassingen, dat is belangrijk. Wij maken op voorhand heldere afspraken zodat je onderweg niet voor onaangename situaties komt te staan. Na een plaatsbezoek maken wij een glasheldere offerte en daar houden we ons aan.

Moeten er keuzes worden gemaakt dan bereiden wij die voor en adviseren je over de juiste keuze. Dat is deel van onze uitgebreide service.

à la carte à la carte

Bij ons staat de klant centraal. Wij bouwen en renoveren volgens jouw wensen.

Communicatie Communicatie

Je bouwt zonder stress. Wij volgen het project op en informeren je over elke stap.

Ook voor renovatie werken wij à la carte. Wij starten vanuit jouw wensen en eisen voor een project op maat.
Op zoek naar een ervaren firma voor je renovatie op maat? Neem vandaag nog contact met ons op! 0473 93 68 43
Menu
Menu